Kom godt i gang: FlexyPlan (tidligere FlexyNet)
Opdateret over en uge siden

Med FlexyPlan kan du bla. oprette vagter, som dine medarbejdere kan tilgå.

Det er fordelagtigt, da I får en platform, hvor medarbejdere kan registrere timer, pauser og fravær. De kan samtidig vælge og bytte vagter eller ønske fridage.

FlexyPlan giver også administratoren et bedre overblik over medarbejdernes kompetencer. Systemet gør det let at planlægge fridage/ferie, bruge skabeloner, lave rul samt holde styr på budgetter og ressourcer gennem rapporteringssystemet.

Denne vejledning indeholder følgende emne:

Login information

Administration af brugerprofiler

Vagtplanering

Oprettelse i FlexyPlan

Skabeloner

Redigering af vagter

Sletning af vagter

Sygemelding

Ferie

Tidsregistrering

Godkendelse af vagter

Flere afdelinger

Dashboard

Interne beskeder

Filsystemet

Har du spørgsmål til FlexyPlan?

FlexyBox WorkForce app

Med FlexyBox WorkForce app giver du dine medarbejdere en platform, hvor de kan udføre forskellige arbejdsopgaver ved hjælp af få klik.

De kan bl.a. lave lageroptælling ved at registrere vare eller se og udføre procedurelister. De har samtidig mulighed for at registrere ind- og udbetalinger, se vagtplan eller få push beskeder, når en vagt kommer i udbud.

Dine medarbejdere er på den måde altid opdateret ift. deres vagtplan og tilgængelige vagter, som de kan byde på. Det er ligeledes et redskab til at se og registrere deres arbejdsopgaver, så dokumentationen er fyldestgørende.

Denne vejledning indeholder følgende emner:

Har du spørgsmål til FlexyBox WorkForce app?