FlexyPlan
Vagtplan
Sådan opretter du ønsketyper
Opdateret over en uge siden

Du kan oprette forskellige ønsketyper på vagtplanen.

Dette gør det muligt for personalet at ønske fri eller ferie på deres vagtplan.

Sådan opretter du ønsketyper

Trin 1:

Trin 2:

• Tryk på Ønsketyper (nr. 1).

• Tryk på Opret ny (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv ønskets navn (nr. 3).

• Vælg den farve, ønsket skal have (nr. 4). Den vil blive brugt i vagtplanen, hvis der er lavet et ønske og vil kunne ses på medarbejdere, når du tildeler vagterne til personale.

• Vælg Advarselsniveau (nr. 5). Du har to muligheder:

• Advar ved overlappende vagter. Dette vil give en advarsel ved overlappende vagter inden man godkender.

• Advar ikke. Det vil ikke advare dig inden evt. overlappende vagter.

• Overvej om ønsket skal kræve godkendelse (nr. 6). Hvis du sætter flueben heri, vil det, udover at kræve godkendelse, også gøre, at ønsket skal ønskes via knappen: "Ønsker" inde på vagtplanen (og ikke direkte på vagtplanen).

• Tryk på Gem for at oprette ønsketypen (nr. 7).