Sådan bruger du Procedurelister i FlexyBox WorkForce - Medarbejder App
Sådan bruger du Procedurelister i FlexyBox WorkForce - Medarbejder App
Opdateret over en uge siden

I FlexyBox WorkForce kan du se og tjekke procedurelister.

Disse procedurelister kan hjælpe dine ansatte til at holde styr på hvilke opgaver der skal løses på dagen. Ledelsen kan samtidig bruge procedurelisterne til at sikre, at opgaverne bliver husket.

Trin 1:

• Tryk på Procedurelister (nr. 1).

Trin 2:

• Du kan nu trykke på de forskellige procedurelister (nr. 2).

Procedurelisterne kan oprettes ved at følge denne vejledning Sådan opretter du en procedureliste

Det er også muligt at se en oversigt over procedurelister, og hvem der har udført dem ved at følge denne vejledning: Procedureliste oversigt

Trin 3:

• Du kan nu sætte flueben i de opgaver du har løst (nr. 3).

• Trykker du på ikonet oppe i hjørnet (nr. 4), åbner du et kamera, som gør det muligt at scanne en QR-kode for at vise, at en bestemt opgave er løst.