Sådan bruger du Oversigt i FlexyBox WorkForce - medarbejder app
Sådan bruger du Oversigt i FlexyBox WorkForce - medarbejder app
Opdateret over en uge siden

I FlexyBox WorkForce er der et punkt, som hedder Oversigt.

Trin 1:

Tryk på Oversigt (nr. 1).

Trin 1

Du kommer nu ind på nedenstående billede. Her vil vi gennemgå, hvad punkterne betyder.

• Ulæste nyheder og Tilføj nyheder (nr. 2). Her kan du lave interne nyheder og beskeder til dine ansatte. Disse nyheder forsvinder ikke i oversigten, før modtager har været inde og læse dem.

• Afventer godkendelse (nr. 3). Dette er, hvis du har budt på en vagt, og den mangler godkendelse.

• Næste vagt (nr. 4). Du kan her se din næste vagt.

• Tilgængeligt vagter (nr. 5). Du kan her se, hvilke vagter du kan byde ind på.