FAQ: Hvordan ser ansatte i flere afdelinger vagtplan?

Spørgsmål:

Hvordan ser ansatte i flere afdelinger vagtplan?

Svar:

Hvis du bruger de samme ansatte i flere afdelinger, behøver du ikke oprette dem med forskellige medarbejdernumre. Du kan vælge at synkronisere dem. Se vejledningen: Online deling af personale

I forhold til vagtplanen kan den ansatte logge ind med samme e-mail og samme kode, og herefter vælge hvilken afdeling den ansatte vil se vagtplan for.

Trin 1:

Trin 2:

• Tryk på Vagtplan (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Afdeling Alle (nr. 2) og vælg afdeling.