FAQ: Hvordan laver jeg sygeregistrering på medarbejdere?

Spørgsmål:

Hvordan laver jeg sygeregistrering på medarbejdere?

Svar:

I FlexyNet er det muligt at tilføje sygeregistrering på dine medarbejder efter behov. Det kan eksempelvis være, når medarbejderne er syge eller på ferie. Funktionen gør, at du kan få overblik over dine medarbejderes fravær.

Det er ligeledes muligt at notere fravær eller sygemeldinger på en medarbejder under personaleoversigt.

Du laver sygeregistrering på medarbejdere i FlexyNet ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Gå til V2.flexybox.com

• Log ind ved at indtaste din E-mailadresse og din Adgangskode (nr. 1). Dette kræver, at du har administrationsadgang.

• Sæt flueben i Husk mig for at gemme sin email og kode til næste gang.

• Tryk på Log Ind (nr. 2).

Trin 2: Du kommer nu ind på startsiden og skal oprette en vagttype.

• Tryk på Vagttyper i venstre side (nr. 3).

• Tryk på Opret ny i højre side (nr. 4), for at oprette en ny vagttype.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

Du skal nu oprette en vagttype, der passer med den type fravær, der er tale om.

• Indtast navnet på vagttypen under Navn (nr. 5). Dette kan eksempelvis være Sygeregistrering eller Fravær sygdom.

• Giv vagttypen en bestemt farve under Farve (nr. 6). Det kan bruges til at se forskel på de forskellige vagttyper uden først at læse, hvad de hedder.

• Angiv betalt løn (nr. 7). Husk! Hvis du har forskellige lønsatser, skal du huske at oprette forskellige vagttyper for hver lønsats.

• Tryk på pil ned ved Slags og vælg mellem Normal eller Fravær (nr. 8).

• Tryk på Luk (nr. 9).

Vagtgruppen er nu klar til brug.

Når vagttypen er oprettet, er det muligt at registrere fravær i personaleoversigten (gå til trin 7).

Trin 4:

Hvis din medarbejder bliver syg, kan du i vagtplanlægningen trykke på den vagt din medarbejder skulle have haft.

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned under Vagttype.

• Vælg den vagttype, som du lavede til at registrere sygdom. I eksemplet skal du vælge sygeregistrering.

• Tryk på Luk i nederste højre hjørne.

Trin 6:

Du kan herefter via en brugerdefineret rapport finde ud af, hvilke medarbejdere der har været syg i en given periode.

Du kan læse mere om brugerdefineret rapport i Brugerdefinerede rapporter

Trin 7:

For at registrere fravær i personaleoversigten skal du gøre følgende:

• Tryk på FlexyPOS (nr. 1).

• Tryk på Personale Oversigt (nr. 2).

Trin 8: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den pågældende medarbejder (nr. 3).

• Tryk på Registrer fravær (nr. 4).

Trin 9: Der åbnes et nyt vindue.

Du har nu mulighed for at vælge årsagen til fravær. Der er tre muligheder:

• Registrer fravær (nr. 5): Denne markerer vagten med en valgt fraværsvagttype og opretter en fraværsregistrering for den givne vagt og medarbejder.

• Registrer fravær og behold vagten (nr. 6): Denne markerer vagten med en valgt fraværsvagttype og opretter en fraværsregistrering for den givne vagt og medarbejder. En ny identisk vagt vil blive oprettet, og en medarbejder kan valgfrit blive tildelt.

• Aflys vagt (nr. 7): Denne aflyser vagten helt og melder medarbejderen fri.