FAQ: Hvordan bruger jeg kladde i online vagtplan?

Spørgsmål:

Hvordan bruger jeg kladde i online vagtplan?

Svar:

I online vagtplan er der mulighed for at benytte funktionen; kladde. Funktionen gør det muligt at arbejde i en vagtplan, der ikke er "live".

For at slå funktionen til eller fra skal du følge disse trin:

Trin 1:

• Log ind på FlexyNet

• Tryk på Vagtplan (nr. 1).

• Tryk på Administration (nr. 2).

• Højreklik i vagtplanen.

• Vælg Kladde er slået TIL / FRA (nr. 3).

Kladde er slået TIL = Vagter skal offentliggøres før medarbejdere kan se dem. Dette gøres ved igen at højreklikke og vælge Offentliggør vagter.

Kladde er slået FRA = Vagter der oprettes vises med det samme for medarbejdere.