Sådan bruger du Lageroptælling i FlexyBox WorkForce - Medarbejder App
Sådan bruger du Lageroptælling i FlexyBox WorkForce - Medarbejder App
Opdateret over en uge siden

I FlexyBox WorkForce kan du registrere optælling af lager.

Det giver dig en hurtig måde at lave status på. Det mindsker tastearbejde og letter processen med lager.

Trin 1:

• Tryk på Lager Optælling (nr. 1).

Trin 2:

• Find den råvare du vil lave lageroptælling på (nr. 2).

• Angiv antal af råvare (nr. 3).

• Du kan trykke på næste (nr. 4) for at finde den næste råvare i rækken eller søge på den oppe i søgefeltet (nr. 2).

• Hvis varen har en stregkode kan du trykke på stregkode-ikonet (nr. 5) og scanne stregkoden.

• Tryk på papirflyver-ikonet for at tilføje optælling (nr. 6).

For at ændre på rækkefølgen af råvarerne skal du trykke på ikonet i højre øverste hjørne (nr. 7).

Trin 3:

• Ikonet bliver nu til et flueben (nr 8).

• Du har nu mulighed for at ændre rækkefølgen på den valgte råvare (nr. 9). Det kan være relevant, hvis du har en bestemt måde at stille råvarerne op på, så du hurtigere kan tælle dem op.