FAQ: Hvordan logger jeg ind på virksomheds login på FlexyBox WorkForce – medarbejder app?
FAQ: Hvordan logger jeg ind på virksomheds login på FlexyBox WorkForce – medarbejder app?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan logger jeg ind på virksomheds login på FlexyBox WorkForce – medarbejder app?

Svar:

I systemet kan du logge ind med virksomheds login. Dette kan være relevant, hvis app'en er på en virksomhedsenhed, der opholder sig fast i virksomheden.

Info: I denne vejledning benytter vi FlexyBox Medarbejder app som eksempel, men du kan også logge ind med samme startkode i bestillingsapp'en. Du kan her med fordel anvende følgende vejledning: Installation og registrering af bestillings app

Denne vejledning indeholder to delvejledninger:

• Sådan logger du ind med virksomheds login på app

• Sådan finder du startkoden

Sådan logger du ind med virksomheds login på app

Trin 1:

• Åben app'en.

• Tryk på hængelås-ikonet nederst i højre hjørne ved siden af Log ind-knappen (nr. 1).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast afdelingens kode (nr. 2), hvilket er startkoden. Du finder koden ved at følge vejledningen: Sådan finder du startkoden, som du finder nederst i denne vejledning.

• Tryk på Anvend koden (nr. 3).

Info: Hvis du på et tidspunkt ønsker at skifte denne til en anden virksomhed, gøres dette ved at skrive Setup i stedet for den korte kode. Nu vil enheden gå tilbage til login-siden.

Sådan finder du startkoden

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Hent Nøgle.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan nu se startkoden, som du skal tilføje i app'en for at logge ind med virksomheds login (nr. 3).