Generelt
E-mail, SMS, besked, login og påmindelse/notifikation
FAQ: Hvordan opretter jeg interne beskeder i FlexyBox og V2.flexynet?
FAQ: Hvordan opretter jeg interne beskeder i FlexyBox og V2.flexynet?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan opretter jeg interne beskeder i FlexyBox og V2.flexynet?

Svar:

I systemet kan du benytte dig af et internt beskedsystem. Dette beskedsystem kan du bruge til at sende beskeder internt imellem ansatte og til at sende beskeder til dine kunder.

Funktionen gør, at du både kan kommunikere med dine ansatte og kunder i ét samlet system.

Når det handler om beskeder internt imellem ansatte, så vil beskederne komme frem, når de ansatte registrerer mødetid.

Når det handler om dine kunder, så vil de kunne se beskederne på online booking eller når de fremmøder på en fremmødeskærm. Dette gælder hovedsageligt Fitnesscentre.

Info: Du kan oprette interne beskeder i både FlexyBox og på V2.flexynet.

Sådan opretter du en besked i FlexyBox

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Brugercenter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Beskeder i bunden (nr. 1). Du kan se dine egne beskeder under Modtaget, og du åbner beskederne ved at trykke på dem.

• Du opretter en ny besked ved at gøre følgende: Tryk på Ny besked (nr. 2), og vælg mellem Ny intern besked eller Ny E-mail (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned i højre øverste hjørne (nr. 4) for at vælge den modtager, som du vil sende beskeden til. Det kan eksempelvis være en intern kunde eller ansat.

• Skrive titel på besked ved Emne (nr. 5).

• Skriv indholdet i beskeden ved det store felt (nr. 6).

• Tryk på Send for at sende beskeden (nr. 7).

Sådan opretter du en besked i V2.flexynet

Trin 1:

• Gå ind på V2.flexynet

• Du skal nu logge ind med din email og kode (nr. 1).

• Sæt flueben ved Husk mig (nr. 2) for at siden husker dig næste gang, du vil logge på.

• Tryk på Log ind (nr. 3) for at logge på.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Beskeder (nr. 4).

• Tryk på Ny intern besked (nr. 5).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den modtager, som du vil sende beskeden til ved Til (nr. 6). Det kan eksempelvis være en intern kunde eller ansat.

• Skriv titel på besked ved Emne (nr. 7).

• Skriv indholdet i beskeden ved det store felt (nr. 8).

• Tryk på Send for at sende beskeden (nr. 9).