FAQ: Hvordan frigiver jeg en vagt i FlexyBox WorkForce - medarbejder app?
FAQ: Hvordan frigiver jeg en vagt i FlexyBox WorkForce - medarbejder app?
Opdateret over en uge siden

I FlexyBox WorkForce medarbejder app kan du frigive vagter.

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Det gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Log ind i app'en.

Trin 2:

• Tryk på Oversigt Dashboard (nr. 1).

Trin 3:

• Find den pågældende vagt.

• Swipe til venstre på vagten (nr. 2). Der dukker nu to ikoner op i højre side.

Husk!Android kan du også trykke på vagten. Der dukker herefter også to ikoner op i højre side.

• Tryk på ikonet med hånden (nr. 3).

Du har nu frigivet den pågældende vagt.

Info: Du kan også frigive en vagt i FlexyNet ved at følge denne vejledning: Hvordan udbyder / frigiver jeg en vagt i flexyNet?