Sådan bruger du vagtplanen i FlexyBox WorkForce - Medarbejder App
Sådan bruger du vagtplanen i FlexyBox WorkForce - Medarbejder App
Opdateret over en uge siden

I FlexyBox WorkForce - Medarbejder App kan du tilgå den online vagtplan.

Personalet vil her have adgang til deres vagtplan og se vagtoversigt for de forskellige dage samt have mulighed for at udbyde/byde på vagter.

Info: Som administrator vil du kunne rette i allerede eksisterende vagter og oprette nye vagter. Du vil kunne tildele vagter til personalet direkte i app'en.

Husk! Dette kræver licens til Online vagtplan.

Sådan bruger du vagtplanen i FlexyBox WorkForce - Medarbejder App

Trin 1:

• Åben app'en.

• Indtast Brugernavn og Password, og tryk derefter på Log ind.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Vagtplan (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue. Dette er en kalender, som viser vagtplanen for en måned ad gangen.

• Tryk på de to pile (nr. 2) for at skifte måned.

• Tilgængelige vagter fremgår som blå prikker (nr. 3).

• Egne vagter fremgår som grønne prikker (nr. 4).

• Trykker du på en bestemt dag, vil du kunne se vagtoversigten for dagen under kalenderen (nr. 5).

Info: Som administrator kan du klikke ind på en vagt og redigere denne.

• Hvis der er en kommentar på en vagt, vil denne indikeres med et notat-ikon (nr. 6) på vagten.

• Tryk på plus i øverste højre hjørne (nr. 7) for at oprette nye vagter. Dette er dog kun administrator, som kan dette.

Trin 4

Hvis du vælger enten at redigere en vagt eller oprette en ny vagt, vil du blive mødt af nedenstående vindue.

Info: Den eneste forskel på at oprette en ny vagt og redigere en eksisterende vagt er, at ved en eksisterende vagt redigerer du i felter, som allerede er udfyldt. Ud over dette er vinduet ens.

• Angiv dato (nr. 8).

• Angiv start- og sluttidspunkt for vagten ved Tid (nr. 9).

• Vælg vagtgruppe under Vagtgruppe (nr. 10).

• Tilknyt en medarbejder til vagten under Medarbejder (nr. 11).

• Tryk på feltet under Vagt type (nr. 12) og vælg evt. vagttype.

• Tryk på feltet under Kommentar (nr. 13) og tilføj evt. en kommentar til vagten.

• Tag stilling til om Send vagt besked (nr. 14) skal aktiveres. Funktionen gør, at den medarbejder, der er tilknyttet vagten, vil modtage en push meddelelse fra app'en om at der er blevet lavet en ændring i medarbejderens vagtplan.

• Tryk på Gem (nr. 15) for at gemme ny vagt eller ændringer ved en eksisterende vagt.

Trin 5:

På vagterne kan du swipe fra højre til venstre. Det synliggør to muligheder.

• Du kan redigere vagten (nr. 16).

• Du kan bydevagten, hvis den er udbudt eller udbyde din egen vagt (nr. 17).