FAQ: Hvilke rettigheder og licenser skal jeg bruge til FlexyBox WorkForce?
FAQ: Hvilke rettigheder og licenser skal jeg bruge til FlexyBox WorkForce?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvilke rettigheder og licenser skal jeg bruge til FlexyBox WorkForce?

Svar:

For at bruge FlexyBox WorkForce skal du bruge forskellige rettigheder og licenser. Disse er beskrevet nedenfor.

For at finde frem til funktioner og rettigheder se denne vejledning: Sådan finder du rettighedssystemet og vælger om medarbejdere selv kan redigere oplysninger

Trin 1: Vagtplan

På app'en har du mulighed for at få vist en vagtplan. Denne funktion kræver licens til Online vagtplan. Samtidig kan du sætte rettigheder til vagtplanen op i 'Funktioner og rettigheder'.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Personalehåndtering (nr. 1).

• Rul ned indtil du kommer til Vagtplan. Du kan her ændre på adgang til rettigheder ved at trykke på fluebene i højre side (nr. 2).

Trin 2: Lager optælling

Dette kræver licens, og der skal sættes rettigheder op.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

• Tryk på Kassesystem (nr. 1).

• Rul ned indtil du kommer til Lagerstyring (nr. 2). Her kan du ændre på adgang til rettigheder ved at trykke på fluebene i højre side.

Trin 3: Betalinger (ind- og udbetalinger)

For at en medarbejder kan lave ind- og udbetalinger.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

• Tryk på Kassesystem (nr. 1).

• Rul ned indtil du kommer til Indbetaling til kassen (nr. 2) og Udbetaling fra kassen (nr. 3). Her kan du ændre på adgang til rettigheder ved at trykke på fluebene i højre side.

Trin 4: Procedurelister

For at en medarbejder kan se procedurelister skal de have rettigheder til dette.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

• Tryk på Online (nr. 1).

• Tryk på pil ned under Medarbejder App, hvis mappen ikke er foldet ud.

• Under mappen finder du Vis Procedure Lister (nr. 2). Her kan du ændre på adgang til rettigheder ved at trykke på fluebenet i højre side.

Du kan opsætte procedurelister ved at bruge disse vejledninger:

Trin 5: FlexyNet

For at medarbejdere kan se vagtplanen i deres WorkForce app skal følgende rettighed aktiveres:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

• Tryk på Online (nr. 1).

• Ved FlexyNet kan du ændre på adgang til rettigheder ved at trykke på fluebenet i højre side (nr. 2).