Adgang
Sådan opretter du hændelser og hændelsestyper på FlexyNet
Opdateret over en uge siden

På FlexyNet kan du oprette hændelser og hændelsestyper.

Hændelser benyttes til at oprette personalearrangementer, hvor personalet kan tilmelde sig direkte via vagtplan. Det kan eksempelvis være relevant ift. et personalemøde, hvor medarbejdere kan tilmelde sig.

Husk! Funktionen skal aktiveres i rettighedsstyring.

Sådan opretter du hændelser på FlexyNet

Trin 1:

• Log ind på v2.flexybox.com

• Tryk på Vagtplan (nr. 1).

• Tryk på den dag, du vil oprette hændelsen på (nr. 2).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på plus ved Hændelser (nr. 3).

Trin 2:

Du skal nu udfylde felterne til hændelsen.

• Angiv navn på hændelsen under Titel (nr. 4). I eksemplet er det Personalemøde.

• Angiv start- og sluttidspunkt for hændelsen (nr. 5). I eksemplet er det d. 06-08-2020 kl. 18-19.

• Lav en beskrivelse af hændelsen (nr. 6).

• Tryk på pil ned ved Hændelsestype og vælg den relevante type (nr. 7). I eksemplet er det Personale møde.

Info: Har du ikke oprettet en hændelsestype, kan du følge vejledningen længere nede.

• Vælg Afdelinger (nr. 8).

• Vælg Personalegrupper (nr. 9).

• Tryk på Gem (nr. 10).

Trin 3:

Hændelsen er nu oprettet (nr. 11).

• Dobbeltklikhændelsen for at redigere i den.

Trin 4:

• Tryk på blyant-ikonet for at redigere hændelsen (nr. 12).

Sådan opretter du hændelsestyper på FlexyNet

Du kan oprette hændelsestyper.

Nu du har oprettet én hændelsestype, så SKAL der vælges en type på alle nye hændelser.

Trin 1:

• Tryk på Vagtplan (nr. 1).

• Tryk på Hændelsestyper (nr. 2).

• Tryk på Opret ny (nr. 3).

• Der åbnes et nyt vindue. Angiv navn på hændelsestype (nr. 4). I eksemplet er det Personale møde.

• Tryk på Gem (nr. 5).

Hændelsestypen kommer nu til syne i oversigten (nr. 6).