FAQ: Hvordan registrerer jeg bilag på FlexyBox WorkForce - medarbejder app? Betalinger (Ind- og udbetalinger)
FAQ: Hvordan registrerer jeg bilag på FlexyBox WorkForce - medarbejder app? Betalinger (Ind- og udbetalinger)
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan registrerer jeg bilag på FlexyBox WorkForce - medarbejder app? Betalinger (Ind- og udbetalinger)

Svar:

I FlexyBox WorkForce app / medarbejderappen kan du registrere bilag.

Dette kan være relevant, hvis du skal have registreret et køb, hvor din virksomhed enten skal lave en ind- eller udbetaling på efterfølgende.

Info: Ved at registrere dem på denne måde, bliver bilagene automatisk hæftet ved dagsrapporten.

Du registrerer bilag på FlexyBox WorkForce app ved at følge disse trin:

Trin 1

• Åben app'en.

• Log ind med brugernavn og kode.

• Tryk på Betalinger (nr. 1).

Trin 2:

• Tryk på ikonet i øverste højre hjørne (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg om du vil tage et nyt billede eller finde et billede fra dit album (nr. 3).

Trin 4:

• Udfyld de relevante felter.

• Tryk på Gem Betaling (nr. 4).

Dette billede vil automatisk blive overført som bilag til Economic.

Husk! Det er vigtigt, at du indberetter bilag før dagen slutter.