FAQ: Hvordan opsætter jeg automatiske beskeder i online vagtplan? FlexyNet
FAQ: Hvordan opsætter jeg automatiske beskeder i online vagtplan? FlexyNet
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan opsætter jeg automatiske beskeder i online vagtplan? FlexyNet

Svar:

I systemet kan du lave regler for afsendelse af beskeder ved vagtbytte og direkte overtagelse. Du kan samtidig lave regler for afsendelse af beskeder ved ønsker.

Husk! Beskederne, der bliver sendt ud til personen, er standard beskeder, som er en skabelon vores udviklere har sat op. Disse kan ikke redigeres.

Du opsætter automatiske beskeder i online vagtplan ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Moduler (nr. 1).

• Tryk på Vagtplan (nr. 2).

Du kan nu opsætte regler for afsendelse af beskeder ved vagtbytte og direkte overtagelse.

• Tryk på Rediger ved Regler for afsendelse af beskeder ved vagtbytte og direkte overtagelse (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 4).

• Tryk på pil ned ved Handling (nr. 5) og vælg enten Vagtbytte godkendt eller Vagtbytte afvist. Det er den besked, der skal sendes.

• Tryk på pil ned ved Modtagere (nr. 6) og sæt flueben ved de medarbejdere, som skal modtage beskederne. Du kan her vælge Nuværende medarbejder, Godkendt medarbejder, Afvist medarbejder eller Vælg alle.

• Tryk på pil ned ved Beskedtype (nr. 7) og vælg hvilken beskedtype, der skal sendes ud.

• Tryk på OK for at gemme beskedreglen (nr. 8).

Trin 4:

Du kan nu opsætte regler for afsendelse af beskeder ved ønsker.

• Tryk på Rediger ved Regler for afsendelse af beskeder ved ønsker (nr. 9).

Trin 5:

• Tryk på det grønne plus (nr. 10).

• Tryk på pil ned ved Handling (nr. 11) og vælg enten Ønske godkendt eller Ønske afvist.

• Tryk på pil ned ved Beskedtype (nr. 12) og vælg hvilken beskedtype, der skal sendes ud.

• Tryk på OK for at gemme beskedreglen.

Et eksempel på regler kunne se således ud:

• Du vil både have, at der skal sendes en sms og en e-mail ved godkendte og afviste ønsker. I dette eksempel skal du lave fire regler. Her skal du lave to regler med handlingen; Ønske afvist, hvor den ene skal være med beskedtypen; SMS og den anden regel skal være med Email. Du skal også lave to regler med handlingen; Ønske godkendt, hvor den ene skal være med beskedtypen; SMS og den anden regel skal være med Email.