Adgang
Sådan fungerer Dashboard på FlexyNet
Opdateret over en uge siden

På FlexyNet er der et dashboard-modul.

Dette modul kan hjælpe dig med at skabe overblik over omsætningen i din forretning. Dashboardet genererer forskellige oversigtsbilleder, der giver dig overblik over omsætningen.

På det nedenstående billede ses et eksempel på et dashboard, hvor de forskellige sektioners funktionalitet vil blive forklaret (nr. 1 til nr. 5).

Husk! Alle tal på dashboard er uden moms.

Sådan fungerer Dashboard på FlexyNet

• Nr. 1: Det er i feltet muligt at vælge den tidsperiode, som dashboarded skal vise omsætning for. I eksemplet er det 2017.

• Nr. 2: Det er en graf over omsætningen i den valgte tidsperiode. Kurven leverer data til grafen: Omsætning på ugedage i øverste højre hjørne (nr. 4) og til feltet med lønprocent (nr. 5).
    Perioden, du ønsker at se data for i disse, kan ændres ved at trække i de to kanter eller ved at trykke på det lille symbol i øverste højre hjørne af feltet.

• Nr. 3: Det er en oversigt over totalt salg vs. budget i de afdelinger, som I har tilknyttet FlexyBox systemet. Her vises alle de afdelinger, der har FlexyBox system. Trykker du på en af afdelingerne vil tallene ved nr. 1 og nr. 2 ændre sig til kun at vise oplysninger fra den valgte afdeling.

Hvis du trykker på lag arkene (højre hjørne), kan du vælge, hvad Total salg skal vises op imod.

• Nr. 4: Det er en oversigt over totalt salg vs. Budget i de afdelinger, der er tilknyttet FlexyBox systemet. I denne graf vises omsætningen fordelt på ugedage for den valgte periode (nr. 1). Du kan både se den budgetterede omsætning (Budget), den egentlige omsætning (Total salg) samt omsætningen for samme periode sidste år. Vælger du en bestemt ugedag vil grafen ved nr. 2 ændre sig til at vise omsætningen på den valgte ugedag igennem hele den valgte periode.

• Nr. 5: Det er en oversigt over lønprocenter i de forskellige afdelinger.

Drift lønprocent

Driftslønprocenten er det tal, der bedst repræsenterer lønomkostningerne til de medarbejdere, der er på arbejde en given dag, og som indgår i driften. Her er det kun medarbejdere, der stempler ind på dagen, som tæller med i lønprocenten.

• Månedslønnede medarbejdere, der stempler ind, vil blive omregnet til en effektiv timeløn og kun medregnet det antal timer de er stemplet ind.

• Månedslønnede medarbejdere, som ikke stempler ind på dagen, tælles ikke med. Hvis du ønsker, at disse skal tælle med ALLE dage, skal du i stedet benytte Total lønprocenten som beskrevet længere nede.

Total lønprocent og reele lønudgifter total inkl. månedlige

Dette tal er det, der kommer tættest på den reele lønprocent i butikken, og det er den, der bør kunne sammenlignes med lønprocenten, når måneden er bogført.
Månedslønnede omregnes til en dagspris, timelønnede beregnes på timeniveau, herefter tillægges omkostningsprocent.

Info: Denne måde at beregne en lønprocent på tilgodeser travle dage, da månedslønnede vil være en langt mindre del af lønkronerne de dage. Derfor anbefales det ikke at kigge på dette tal dagligt, men derimod på uge- eller månedsniveau.

Du kan læse mere om lønomkostninger og lønprocenter ved at følge vejledningen: Sådan skal felterne ift. lønprocenter og lønomkostninger forstås