Kom igång med ditt terapeutkonto

En samling av guider för att hjälpa dig att komma igång med Ahum!

Sofia avatar
Skrivet av Sofia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Logga in på ditt terapeutkonto

Gå till Ahum.se och klicka på Logga in högst upp till höger. Du kommer nu få upp en ruta för att logga in med BankID. Följ instruktionerna på skärmen.

När du loggat in, tryck på Mina Sidor, så kommer du in i plattformen Ahum.

Kom igång!

Nedan följer olika guider för att hjälpa dig att komma igång med Ahum. Klicka på länkarna för att komma till respektive guide. Är du helt ny på Ahum rekommenderar vi att du går igenom guiderna en efter en för att säkerställa att du gjort alla inställningar och vet hur du kan använda plattformen på bästa sätt i din dagliga verksamhet.

1. Ställ in dina grundläggande inställningar, såsom arvode, möteslängd och din mottagningsadress.

2. Skapa eller redigera din personliga profilsida.

3. Administrera dina klienter.

4. Lär dig hur du lägger upp lediga tider och använder Ahums bokningskalender.

5. Kom igång med videosamtal via Ahums inbyggda videotjänst

6. Kom igång med iKBT - för dig med abonnemanget Blended.

7. Använd Ahum med dina Egna klienter!

Har du Client Booster?

Då behöver du fylla i några fler inställningar för att klienter ska kunna matchas med dig. Följ nedan guider för att börja ta emot matchade klienter*!

1. Fyll i vilka kontaktorsaker du kan tänka dig att arbeta med

2. Fyll i vilka problemområden du helst arbetar med

*Tänk på att du behöver ha lediga tider upplagda i din kalender för att synas i listnings- och matchningsfunktionen.

Saknar du Client Booster?

Läs mer om vår tilläggstjänst och hur den kan öka ditt inflöde av nya klienter här.