Hoppa till huvudinnehåll
Vilket prenumerationspaket passar mig?

En beskrivning av våra grundpaket Essential och Blended samt tilläggstjänsten Client Booster

Sofia avatar
Skrivet av Sofia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Våra prenumerationspaket är speciellt framtagna för att skräddarsys efter dig och din verksamhet. Vill du förenkla vardagen med ett enkelt verktyg, få tillgång till kraftfulla iKBT-verktyg eller synas på vår hemsida för att boosta inflödet av nya klienter?


Vad innehåller prenumerationspaketen?

Först väljer du det grundpaket som du vill prenumerera på. Grundpaketet du väljer avgör vilka verktyg du kan använda i din verksamhet. Önskar du få förmedling behöver du lägga till vår tilläggstjänst Client Booster (mer om detta längre ner).

Vi erbjuder två olika grundpaket:

Essential

Essential passar dig som vill frigöra tid och energi från vardagsadministrationen. Ett smart val som gör att du kan fokusera fullt ut på klienten.

Vad ingår?

 • Komplett journalsystem med lättöverskådliga klientsidor där du snabbt ser bokade möten, senaste journalanteckningar, diagnoser, behandlingsmål och mer.

 • Bokningskalender genom vilken du kan boka in dina klienter, eller öppna tillgängliga tider i för dina klienter att boka in sig på.

 • Videotjänst, så att du kan erbjuda dina klienter videosamtal.

 • Betalningslösning, där Ahum ser till att dina bokningar blir betalda och där vi även står för kreditrisken. Du behöver med andra ord aldrig mer oroa dig för om betalningar har gått igenom.

 • Profilsida där all information om din erfarenhet och dina kompetensområden finns samlat och genom vilken dina klienter kan se dina tillgängliga tider och boka in sig.

 • Ett nätverk med några av landets mest erfarna terapeuter.

 • 25% provision för samtal tilldelade genom oss med tilläggstjänsten Client Booster*.

Grundpaketet Essential kostar 199 kr (exkl. moms) i månaden.

* Obs! I grundpaketet Essential ingår ingen förmedling. Önskar du få förmedlade klienter behöver du lägga till Client Booster, se mer om detta lite längre ner.


Blended

Blended passar dig som arbetar med KBT och vill använda Blended Therapy för att arbeta mer effektivt i klientens vardag. Ett lönsamt val även för dig som tar emot många klienter via får förmedlingstjänst Client Booster.

Vad ingår?

 • Allt som ingår i Essential

 • Tillgång till internetbaserad KBT med effektiva kartläggningsverktyg och digitala behandlingar. Ger dig som terapeut ökad variation i ditt dagliga arbete och skapar möjlighet att ytterligare individanpassa dina behandlingar utifrån klientens specifika behov. Läs mer om vår iKBT plattform här.

 • Chatt för ökad tillgänglighet i klientens vardag.

 • Bara 20% provision för samtal tilldelade genom oss med tilläggstjänsten Client Booster*.

Grundpaketet Blended kostar 699 kr (exkl. moms) i månaden.

*Obs! I grundpaketet Blended ingår ingen förmedling. Önskar du få förmedlade klienter behöver du lägga till Client Booster, se mer om detta lite längre ner.


Lägg till Client Booster

Vill du kunna få klienter via Ahum? Då lägger du till Client Booster!

Efter att du valt det grundpaket som passar din verksamhet bäst kan du välja att lägga till Client Booster. Med tilläggstjänsten Client Booster kommer du att visas i vår listning- och matchningsfunktion som ger dig synlighet för att fylla på kalendern med fler nya bokningar.

Matchningsfunktion – ingår i Client Booster

Klienter som söker hjälp genom Ahum kommer oftast in till vår matchningsfunktion. Här fyller de i ett självskattningsformulär där de anger varför de söker hjälp (kontaktorsak) samt svarar på ett antal frågor om sitt mående. Baserat på svaren presenterar sedan Ahum ett antal förslag på terapeuter som bäst matchar klientens behov. Med Client Booster blir det möjligt för klienten att matcha med dig. Din profil syns som förslag och klienten kan välja att boka en tid med dig.

Listningsfunktion – ingår i Client Booster

En del klienter väljer att inte gå via matchningsformuläret och då är vår listningsfunktion ett enkelt verktyg för att bläddra bland alla våra terapeuter. Klienter kan i listningen filtrera på ort, språk, videosamtal eller möten på plats, och på så sätt hitta de terapeutprofiler som passar dem bäst. Med Client Booster kommer du att finnas med i listningen så att klienter kan hitta din profil och välja att boka med dig.

Priser och provision

Om du har grundpaketet Essential

Har du grundpaketet Essential kan du lägga till Client Booster för 599 kr (exkl. moms) i månaden. När du har Essential + Client Booster dras 25% provision per samtal.

Totalpris Essential + Client Booster 798 kr (exkl. moms) i månaden.

Om du har grundpaketet Blended

Har du grundpakatet Blended kan du lägga till Client Booster för 999 kr (exkl. moms) i månaden. När du har Blended + Client Booster dras 20% provision per samtal – därav är det ett bra val för dig som får många klienter genom oss.

Totalpris Blended + Client Booster 1698 kr (exkl. moms) i månaden.

Vi tar naturligtvis inte någon provision för samtal som du har med dina egna klienter, dvs. de som Ahum inte har förmedlat till dig.


Vänligen notera att Ahum inte kan garantera att du får nya klienter med Client Booster. Client Booster är en tjänst som gör din profil synlig och bokningsbar för klienter som söker hjälp på via hemsida. Det är alltid upp till klienten vem de önskar boka sina besök med.

Fick du svar på din fråga?