Ställ in kontaktorsaker

Såhär ställer du in vilka kontaktorsaker du kan tänka dig att arbeta med

Sofia avatar
Skrivet av Sofia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är kontaktorsaker?

När en klient söker efter en terapeut genom Ahum kommer hen att få ange den utlösande faktorn eller orsaken till varför hen söker terapi. På motsvarande sätt ställer du in vilka kontaktorsaker du kan tänka dig att arbeta med.

Ställ in Kontaktorsaker

1. När du är inloggad och på din terapeutsida, klicka på Kontaktorsaker i menyn till vänster.

2. Klicka på pilarna nedåt bredvid de olika kategorierna för att öppna upp underkategorier.

3. Bocka i alla de kontaktorsaker som du kan tänka dig att arbeta med.

När du gått igenom hela listan, tryck på Spara längst ner till höger.

Tänk på att

Kontaktorsakerna du anger är absoluta, det vill säga att om en klient anger en kontaktorsak som du inte har bockat i - så utesluts du från matchningen med den klienten. Detta för att säkerställa bästa möjliga matchning för klienten.