Kom godt i gang: Sådan bruger du FlexyBox WorkForce – medarbejder app
Kom godt i gang: Sådan bruger du FlexyBox WorkForce – medarbejder app
Opdateret over en uge siden

Med FlexyBox WorkForce app giver du dine medarbejdere en platform, hvor de kan udføre forskellige arbejdsopgaver ved hjælp af få klik.

De kan bl.a. lave lageroptælling ved at registrere vare eller se og udføre procedurelister. De har samtidig mulighed for at registrere ind- og udbetalinger, se vagtplan eller få push beskeder, når en vagt kommer i udbud.

Dine medarbejdere er på den måde altid opdateret ift. deres vagtplan og tilgængelige vagter, som de kan byde på. Det er ligeledes et redskab til at se og registrere deres arbejdsopgaver, så dokumentationen er fyldestgørende.

For opsætning i FlexyPlan se følgende vejledning: Kom godt i gang: FlexyNet/FlexyPlan

Denne vejledning indeholder følgende emner:

Har du spørgsmål til FlexyBox WorkForce app?