Voorkeuren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via voorkeuren kan u de standaard document opmaken kiezen die worden weergegeven wanneer u op het PDF-pictogram klikt.

• Kies uw standaard model: Verken de flexibiliteit die onze voorkeuren bieden. U kan de document opmaak instellen die automatisch wordt weergegeven zodra u het PDF-pictogram opent. Bespaar tijd en vereenvoudig uw workflow door uw ervaring aan te passen volgens uw voorkeuren.

• Geen standaard model? Geen probleem: Als het idee om een standaardmodel te kiezen u niet aanspreekt, maakt u zich geen zorgen. Kies voor totale vrijheid door geen standaardmodel te selecteren. In dat geval wordt u begroet met het volledige aanbod van opmaken dat u eenvoudig vraagt het gewenste model te kiezen dat u wilt bekijken.

• Pure flexibiliteit: Onze flexibele benadering geeft u volledige controle. Of u nu een favoriete opmaak hebt voor elk type document of liever bij elke opening beslist, de voorkeuren zijn ontworpen om zich aan uw manier van werken aan te passen.

• Een gepersonaliseerde ervaring: Door uw voorkeuren aan te passen, vormt u uw gebruikerservaring. Bespaar klikken, vermijd onnodige stappen en verhoog de productiviteit door ons platform af te stemmen op uw individuele voorkeuren.