Naar de hoofdinhoud
Voorkeuren
Tom Legros avatar
Geschreven door Tom Legros
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer van interventievoorkeuren

Interventie- en planningsvoorkeuren stellen u in staat om verschillende aspecten met betrekking tot het volgen en weergeven van uw interventieplanning aan te passen.

De voorkeuren:

1. BTW-certificaten activeren of deactiveren?****

Als u een BTW-certificaat wilt koppelen aan interventies, schakel dan gewoon de optie "gebruik van BTW-certificaten" op "Ja". Dit kan essentieel zijn voor het boekhoudkundig beheer van uw interventies.

2. Meldingen: Wie op de hoogte brengen bij een nieuw interventierapport?****

Selecteer uit uw medewerkers met een beheeraccount wie op de hoogte zal worden gebracht bij een nieuw interventierapport afgesloten door een interventieverantwoordelijke.

3. Hoe de transportkosten beheren?****

Als u uw transportkosten wilt factureren, schakel dan de optie "Transportkosten toepassen" op "Ja" en geef vervolgens uw tarief per kilometer aan, dat zal worden berekend op basis van het aantal kilometers tussen uw magazijn en uw interventieplaats en uw minimum forfait dat zal worden toegepast als de werkelijke transportkosten lager zijn dan deze.

4. Personalisatie van de weergave van de interventieplanning?****

  • Geef aan hoeveel werknemers standaard op uw interventieplanning moeten worden weergegeven. Om de weergave zo passend mogelijk te houden, raden we u aan om u te beperken tot drie werknemers.

  • U kunt ook aangeven of zaterdag en zondag moeten worden opgenomen in de weergave van de interventieplanning. Hiervoor schakelt u gewoon de dag die u wilt weergeven in de planning op "Ja" volgens uw voorkeuren.

  • Selecteer welk tijdschema u wilt weergeven op uw interventieplanning. U kunt kiezen tussen "Hele dag weergeven" of "Bedrijfstijd weergeven" afhankelijk van uw behoeften.

Was dit een antwoord op uw vraag?