Behörighetsstyrning av huvudmappar i Filhanteraren

Här beskrivs hur du anger taggar på projektdeltagare för styra vilka mappar som syns och vilka funktioner som är åtkomliga i Filhanteraren.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att hantera koppla taggar till projektdeltagare:

1. Gå till modulen Projektdeltagare.

2. Välj en projektdeltagare i listan.

3. Välj de taggar du vill koppla till deltagaren.

4. Välj för resp kopplad tagg vilken rättighet som ska gälla.

Rättigheterna Läs eller Skriv styr vilka mappar som syns och vilka funktioner som är åtkomliga i Filhanteraren för deltagaren.

Läs

Se och ladda ner mappar och filer.

Skriv

Som Läs men även lägga till och ta bort mappar och filer. Gör det även möjligt för deltagaren att flytta filer och mappar.