Alla samlingarHjälpavsnittProjektdeltagare
Behörighetshantering för mappar i Filhanteraren

Här beskrivs hur du hanterar behörigheter i ett projekt för de mappar en deltagare ska ha åtkomst till.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att hantera behörigheter för projektdeltagare:

1. Gå till projektet du vill hantera behörighetsnivåer för.

2. Klicka på programdelen Projektdeltagare för se alla projektdeltagare.

3. Klicka på den deltagare vars behörighet ska anpassas.

4. I dialogen som visas välj vilka "taggar" som den markerade deltagaren ska ha tillgång till.

5. Välj Läs eller Skriv för resp. tagg du lagt till. Skriv innebär att man har möjlighet att ladda upp filer i mappar med motsvarande tagg. Läs innebär att deltagaren enbart kan ladda ner filer.

Tagghantering

En deltagare med t.ex. taggen "Entreprenör" kommer deltagaren att kunna se mappen. Har deltagaren Skriv markerat så kommer den kunna göra följande i mappen; ladda upp filer, skapa mappar, ta bort filer/mappar samt flytta filer/mappar. Har deltagaren endast Läs kan deltagaren bara ladda ner filer i mappen.