Skapa mapp

Här beskrivs hur du skapar en mapp i Filhanteraren.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att skapa en ny mapp:

1. I modulen Filhanterare kan du skapa mappar i roten samt i undermappar.

För att skapa mappar i roten behöver du som användare vara Företagsadmin. I undermappar kan Projektdeltagare skapa mappar om deltagaren har tagg med rättighet Editera. Kontakta din Företagsadmin i företaget för att få rättigheten Editera på den mapp du vill skapa mappar i.

2. Klicka på Skapa mapp.

3. Ge mappen ett namn.

4. Klicka på Skapa.

Ett tips är att du även kan skapa mappar och ladda upp CAD-filer direkt från SkyView. På så sätt slipper du ladda upp filer från Filhanteraren och gör det direkt från SkyView.