Hvordan logge inn i spillet

Her får du vite hvor du finner, og logger inn i, Numetry på PC og iPad

Oppdatert over en uke siden

Under står det beskrevet hvor du finner Numetry og hvordan du logger inn:

Finn Numetry

Numetry på PC:

For å komme i gang med Numetry på PC har du to muligheter:

1. Gå rett til spillet: https://play.numetry.com/

2. Besøk nettsiden vår https://numetrygame.com/ og klikk på knappen oppe i høyre hjørne hvor det står SPILL NÅ.

Numetry på iPad:

Dersom du ønsker å spille Numetry på iPad, må du laste ned appen vår. Den finner du inne på App Store dersom du skriver "Matematikkspillet Numetry" i søkefeltet.

Numetry vil ikke fungere dersom du prøver å spille det via nettleseren på iPaden, men det er en funksjonalitet som kanskje kommer til fremtiden.

NB: Appen vil ikke fungere på telefon.

Hvordan logge inn i Numetry

Det er to måter å logge inn i Numetry på. Begge måte er like for PC og iPad.

Har du ikke laget en bruker enda, kan du lese hvordan her: Lag en bruker i Numetry

Logg inn med brukernavn og passord

Start med å velge hvor du spiller Numetry ved å klikke på en av boksene. Så fortsetter du med å klikke på Gå videre.

Når du skal logge inn med brukernavn og passord, trykker du på Logg inn-knappen i midten.

På den neste skjermen skriver du inn brukernavnet ditt, for så å trykke på Gå videre.

Når du har kommet videre, skal du skrive inn passordet ditt i tekstfeltet. Til slutt trykker du på Gå videre igjen og du vil bli sendt til spillet.

Logg inn med Feide

Start med å velge hvor du spiller Numetry ved å klikke på en av boksene. Så fortsetter du med å klikke på Gå videre.

Hvis du skal bruke Feide til å logge inn, må du trykke på Logg inn med Feide. Det er den nederste mørkeblå knappen.

Nå vil du komme til Feide sin innloggingsportal. Her må du velge kommunen som skolen din befinner seg i. Dette kan du gjøre ved å søke opp kommunen i søkefeltet.

Når du har funnet kommunen din, trykker du på Fortsett.

Da gjenstår det bare å skrive inn brukernavn og passord, før du til slutt kan trykke på Logg inn. Da vil du komme til spillet.