Lag en bruker i Numetry

Her finner du all informasjonen du trenger for å lage en ny bruker i spillet.

Oppdatert over en uke siden

Det første du må gjøre for å lage en bruker i Numetry er å gå til https://play.numetry.com/. Når du har kommet til innloggingssiden, er det to steg du må gjennom for å lage en bruker. Du må først opprette en konto og så må du velge din karakter. Prosessen er lik for både PC og iPad.

Lag en bruker med brukernavn og passord

Start med å velge hvor du spiller Numetry ved å klikke på en av boksene. Så fortsetter du med å klikke på Gå videre.

Klikk så på den øverste knappen hvor det står Ny bruker.

Etter du har klikket på Ny bruker-knappen, blir du bedt om å lage et brukernavn. Det er dette navnet du vil bruke til å logge inn med.

Deretter skal du lage et passord. Det må minst være 5 tegn, men bortsett fra det er det ingen andre krav. Når du har laget passordet ditt, og skrevet det inn to ganger, klikker du på Gå videre.

På den neste skjermen vil du se brukernavnet og passordet ditt. Det er dette du skal bruke for å logge inn neste gang du vil spille.

Skriv ned innloggingsinformasjonen et sted. Det er fort gjort å glemme det. Vi kan dessverre ikke gjenopprette det på grunn av personvern og IT-sikkerhet.

Klikk så på Jeg har skrevet det ned for å gå videre til spillet.

Lag en bruker med Feide

Start med å velge hvor du spiller Numetry ved å klikke på en av boksene. Så fortsetter du med å klikke på Gå videre.

Klikk så på den nederste knappen hvor det står Logg inn med Feide.

Nå vil du komme til Feide sin innloggingsportal. Her må du velge kommunen som skolen din befinner seg i. Dette kan du gjøre ved å søke opp kommunen i søkefeltet.

Når du har funnet kommunen din, trykker du på Fortsett.

Da gjenstår det bare å skrive inn brukernavn og passord til Feide-kontoen din, før du til slutt kan trykke på Logg inn.