Gå til hovedinnhold
Alle samlingerOm Numetry
Prisinformasjon om Numetry Skole
Prisinformasjon om Numetry Skole

Her får du vite hva Numetry Skole koster. Matematikkspillet Numetry er gratis å spille, men med begrenset tilgang.

Oppdatert over en uke siden

Hva er Numetry Skole?

Numetry Skole er et digitalt læremiddel forankret i læreplanen for 4.–7. trinn – og består av Matematikkspillet Numetry og Numetrys Lærerportal.

Numetry Skole ligger delvis åpent og er gratis for alle som vil prøve det ut. For at elevene skal få full tilgang til spillet, må skolen eller kommunen kjøpe tilgang til Numetry Skole.

NB: Krever Feide-innlogging.

Bruksbasert betaling

Betal 4 kr per elevinnlogging. Skolen betaler kun for faktisk bruk. Bruker dere ikke Numetry Skole, koster det heller ingenting.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om makspris. Se eksempel under:

Skole A har 50 elever på 4.7. trinn. De har til sammen hatt 5000 innlogginger i Numetry gjennom skoleåret 2023/2024. Da blir regnestykket som følger:

4 kr × 5 000 = 20 000 kr

Her slår derimot maksprisen inn, noe som betyr at Skole A bare betaler 8 900,- for skoleåret 2023/2024.

Vi etterfakturerer basert på Feide-innlogginger, men dette vil aldri overskride maksprisen. Innloggingstall hentes direkte fra Feide.

Ungdomsskoler og videregående skoler

For ungdomsskoler og videregående skoler tilbyr vi kun fastpris. Det betyr at dere kan bruke Numetry Skole så mye dere ønsker til en fast pris for hele skoleåret.

Spillet er et perfekt verktøy for elever med faglige hull fra tidligere skoleår.

Kom i gang nå

Om du ønsker å prøve Numetry Skole på din skole, kan du ta kontakt med oss i chat nede til høyre. Du kan også melde deg opp via dette skjemaet – så tar vi kontakt med deg.


Svarte dette på spørsmålet?