Glemt brukernavn og/eller passord

Hva du kan gjøre dersom du har glemt brukernavn eller passord til brukeren din i Numetry.

Oppdatert over en uke siden

Hva som er mulig å gjøre dersom du har glemt innloggingsinformasjonen din kommer an på hvilken type bruker du har. Vi skiller mellom innlogging med brukernavn og passord, Feide og Numetry Premium.

Brukernavn og passord

Om du har glemt brukernavn/passord må du opprette en ny spillkonto på play.numetry.com.

Viktig! Det er lurt at barna skriver ned brukernavnet og passordet sitt. Det kan de gjøre bakerst i kladdeboken sin, eller så kan lærer/forelder skrive det ned og ta vare på innloggingsinformasjonen.

Vi har dessverre ikke mulighet å gjenopprette en konto om du har glemt passord og/eller brukernavn. Dette er på grunn av personvern og IT-sikkerhet. Vi tar det svært alvorlig, da det er noe av det viktigste vi jobber med. Spillerkontoene til barna er derfor 100 % anonyme, de er altså ikke knyttet til personopplysninger som e-postadresse eller lignende.

Dersom du vil unngå denne problemstillingen, kan du bytte over til Feide for å logge inn. Les hvordan du får Feide-innlogging her: Hvordan få Feide-innlogging

Feide

Bruker du Feide til å spille Numetry og har glemt brukernavn/passord må du kontakte brukerstøtte i enten kommunen eller fylkeskommunen din. Vær obs på at det kan ta litt tid etter innloggingsinformasjonen din er tilbakestilt til du kan logge på igjen.

Numetry Premium

Har du kjøpt Premium-tilgang kan vi hjelpe å tilbakestille brukernavn og/eller passord. Ta kontakt med oss og oppgi e-postadressen du brukte til kjøpet. Du kan enten nå oss på hei@numetry.no eller på chat nede til høyre.

Svarte dette på spørsmålet?