Støttede enheter

Finn ut hvilke digitale enheter du kan bruke til å spille Numetry.

Oppdatert for over en måned siden

Numetry er foreløpig bare tilgjengelig på følgende digitale enheter:

Grunnen til at vi bare støtter disse digitale enhetene per i dag, er fordi vi prioriterte enhetene som Skole-Norge bruker.

På sikt ønsker vi selvfølgelig å utvikle støtte til andre digitale enheter, som Android-nettbrett og mobil, for å gjøre Numetry mer tilgjengelig for andre brukere.