Numetry på iPad

Her kan du lese hvor du finner og laster ned Numetry på iPad.

Oppdatert over en uke siden

Du kan spille Matematikkspillet Numetry på iPad. Du finner oss i App Store.

Slik laster du ned Numetry på iPad:

1. Finn frem en iPad og gå til App Store

2. Søk etter Matematikkspillet Numetry eller Numetry

3. Last ned appen

NB: Spillet er bare tilgjengelig på iPad. Det er ikke mulig å laste det ned på andre Apple-produkter.

Hva du kan gjøre dersom skolen ikke har tilgang til App Store

Hvis du ikke har tilgang til App Store på skolen sine iPader, må du ta kontakt med en IKT-ansvarlig på skolen. IKT-ansvarlig kan hjelpe deg med å fikse tilgang til, eller laste ned, Numetry på iPadene.