Type(s) afwezigheid
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de verschillende afwezigheden van de werknemers te kunnen registreren, moet u eerst de verschillende mogelijke soorten afwezigheid aanmaken.

Navigatie op het scherm "Type(s) afwezigheid":

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere schermen van Vertuoza:

1. Een zoekgebied.

2. De tabel met informatie.

3. Actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis ervan te kennen).

4. De knop "Nieuw" om een nieuw element aan te maken.

Om een type afwezigheid toe te voegen:

1. Ga naar de sectie "Types afwezigheid" in de planning-instellingen.

2. Klik op "Nieuw".

3. Voer de beschrijving in.

4. Voeg een afgekorte naam toe.

5. Voeg indien gewenst een EAN-code toe.

6. Klik op "Opslaan" om het toe te voegen aan uw lijst met soorten installaties.