Naar de hoofdinhoud
Betaalmethoden
Tom Legros avatar
Geschreven door Tom Legros
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt bepalen op welke verschillende manieren u betaald wilt worden.

Navigatie in het scherm met betaalmethoden:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere schermen van Vertuoza:

  1. Een zoekgebied.

  2. De tabel met informatie.

  3. Actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel.

  4. De knop "Nieuw" om een nieuw element toe te voegen.

Toevoegen van een betaalmethode:

  1. Ga naar de pagina Instellingen > Eigenschappen > Algemeen > Betalingsmethode.

  2. Klik op "Nieuw".

  3. Vul de informatie in met betrekking tot deze nieuwe betaalmethode: de naam van de betaalmethode.

  4. Zorg ervoor dat u de wijzigingen opslaat door onderaan de pagina op "Opslaan" te klikken.

Was dit een antwoord op uw vraag?