Voertuigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De lijst van voertuigen die u aanmaakt, kan worden gebruikt bij de planning van uw werven en/of interventies.

Navigatie in het scherm met voertuigen:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere schermen van Vertuoza:

1. Een zoekgebied.

2. De tabel met informatie.

3. Actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel.

4. De knop "Nieuw" om een nieuw element toe te voegen.

Aanmaken van een voertuig:

1. Ga naar de pagina Instellingen > Eigenschappen > Algemeen > Voertuigen.

2. Klik op "Nieuw".

3. Vul de informatie in met betrekking tot dit nieuwe voertuig: naam van het voertuig en het kenteken van het voertuig.