Installatietypes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soort installatie

Elke interventie die u gaat maken, is gekoppeld aan een installatie. Wanneer u interventies van uw klanten toevoegt of wijzigt, kunt u deze indelen per soort installatie.

Navigatie in het scherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere Vertuoza-schermen:

1. Een zoekgebied.

2. De tabel met de informatie.

3. De actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis te kennen).

4. De "Nieuw" knop om een nieuw item aan te maken.

Om een soort installatie toe te voegen:

1. Ga naar de sectie "installatietypes" in de instellingen van uw interventies.

2. Klik op "nieuw"

3. Voer de naam van het soort installatie in.

4. Klik op "opslaan" om het toe te voegen aan de lijst met uw soorten installaties.