Type(s) interventies
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De interventies

Elke interventie die u in Vertuoza plant, wordt geassocieerd met een soort interventie. Deze classificatie maakt het mogelijk om de gemiddelde duur, de bedragen en andere kosten die aan elk type interventie zijn verbonden, vooraf vast te stellen. Een goede instelling van uw interventietypes zal u een efficiënter beheer en planning van uw interventies geven.

Navigatie in het scherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met de andere schermen van Vertuoza:

1. Een zoekgebied.

2. De tabel met de informatie.

3. De actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis ervan te kennen).

4. De knop "nieuw" om een nieuw element aan te maken.

Hoe voeg ik een soort interventie toe?

Om een nieuw type interventie toe te voegen, klikt u simpelweg op de knop "nieuw" aan de rechterkant van het scherm. Geef vervolgens de volgende informatie:

1. Naam van de interventie: Geef een beschrijvende naam voor het soort interventie, die duidelijk de aard van de taak of activiteit weerspiegelt.

2. Gemiddelde duur: Stel de geschatte gemiddelde duur voor het voltooien van deze interventie in. Deze informatie is cruciaal voor het plannen van uw interventies.

3. Aantal benodigde werknemers: Geef aan hoeveel werknemers nodig zijn om dit type interventie uit te voeren.

4. Forfaitair of per uur: Kies of de interventie wordt gefactureerd als forfaitair (vaste kosten) en/of in regie (kosten gebaseerd op gewerkte uren). Dit onderscheid heeft invloed op het financiële beheer van de interventie.

5. Algemene kosten: Voer de algemene kosten in die verbonden zijn aan dit soort interventie. Deze kosten omvatten de kosten die systematisch verbonden zijn aan het soort interventie dat u aan het maken bent. De interventieverantwoordelijke zal deze lijst in zijn rapportage terugvinden en kan indien nodig nog andere kosten handmatig toevoegen.

Nadat u alle bovenstaande informatie hebt ingevuld, klikt u op "Opslaan" om het soort interventie dat u zojuist hebt gemaakt op te slaan. Deze zal nu verschijnen in de tabel met al uw reeds gemaakte interventietypes.