Algemene kosten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn algemene kosten?

Algemene kosten spelen een rol in het financieel beheer van interventietypes en interventierapporten. Dit zijn elementen die aan de klant worden gefactureerd na uw interventie. Het aanpassen van deze lijst maakt het mogelijk om alle relevante kosten toe te voegen die verbonden zijn aan verschillende interventies, wat bijdraagt aan een grotere transparantie in de facturering.

Navigatie in het scherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere Vertuoza-schermen:

1. Een zoekgebied.

2. De tabel met de informatie.

3. Actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor over elke knop om de betekenis ervan te kennen).

4. De "nieuw" knop om een nieuw item te creëren.

Hoe voeg ik algemene kosten toe?

Om algemene kosten toe te voegen, klik op de “Nieuw” knop aan de rechterkant van het scherm en geef de volgende informatie:

Algemene informatie

1. Type kosten: Identificeer elke kostenpost duidelijk door het een expliciete naam te geven, die de bijbehorende kosten weerspiegelt.

2. Hoeveelheid: Geef de respectieve hoeveelheid voor elke kostenpost aan.

3. Eenheid: Specificeer de juiste meeteenheid voor elke kostenpost, of het nu in uren, eenheden, vierkante meters, enz. is.

4. Eenheidsprijs: Bepaal de eenheidsprijs van de kosten.

Standaard algemene kosten

Als u de knop “Standaard kosten” op “Ja” zet, worden de toegevoegde kosten automatisch toegevoegd aan alle interventies die u in Vertuoza creëert. Als de kosten die u wilt creëren alleen betrekking hebben op bepaalde soorten interventies, is het raadzaam om deze optie niet te activeren.

Na het invullen van alle benodigde informatie, klik op “Opslaan” om de kosten die u zojuist heeft gecreëerd op te slaan. Deze kosten verschijnen dan in de tabel met alle reeds gecreëerde kosten.