Alle collectiesinterventiebeheer
Aanmaken van een installatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Installaties

De installatie komt overeen met de machine (bijv. een boiler) of de plaats (bijv. een tuin) waar je je interventie gaat uitvoeren. Het is essentieel dat de installaties van uw klanten in Vertuoza zijn aangemaakt als u interventies aan uw planning wilt toevoegen. Vertuoza stelt u in staat deze snel te creëren en te catalogiseren. Bovendien is de installatiefiche een waardevolle hulp voor uw werknemers wanneer ze bij de klant ingrijpen. Ze kunnen er alle essentiële informatie over de installatie (type, adres, foto's, enz.) vinden, evenals de volledige geschiedenis van reeds uitgevoerde interventies op de installatie.

Navigeren in het scherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere Vertuoza schermen:

1. Een set filters die op de datatabel kunnen worden toegepast.

2. Een zoekgebied.

3. De tabel met de gegevens.

4. De actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor over elke knop om de betekenis ervan te kennen).

5. De "nieuw" knop om een nieuw item aan te maken.

Een installatie aanmaken

Om een installatie toe te voegen, klikt u eenvoudigweg op de "nieuw" knop aan de rechterkant van het scherm. U kunt dan een nieuwe installatie aanmaken of een installatie aanmaken vanaf een van uw werfplaatsen. Voer vervolgens de volgende informatie in:

1. Informatie:

• Klant: Koppel de installatie aan de overeenkomstige klant.

• Naam van de installatie: Geef een beschrijvende naam aan de installatie voor gemakkelijke identificatie.

• Type installatie: Specificeer het type installatie uit de lijst die u vooraf hebt aangemaakt.

• Opmerkingen: Voeg specifieke opmerkingen over de installatie toe die uw werknemers aanvullende informatie kunnen geven.

• Adres: Geef het precieze adres van de installatie op. Dit wordt automatisch overgenomen wanneer u een interventie op de installatie plant.

• Externe link: Zoals op de werven, kunt u een externe link integreren als u aanvullende informatie wilt opslaan op Dropbox of iCloud bijvoorbeeld.

2. BTW Certificaat:

• Selecteer welk type certificaat u aan de installatie wilt koppelen en upload vervolgens uw document in .pdf, .png of .jpeg formaat.

3. Foto's van de installatie:

• U kunt ook foto's van de installatie uploaden om een duidelijke visualisatie van de huidige staat van de installatie te bieden.

4. Aanvullende bestanden:

• Voeg eventuele relevante aanvullende bestanden toe, zoals plannen, handleidingen, of technische documenten.