Ladda upp filer

Här beskrivs hur du laddar upp filer i Filhanteraren.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att ladda upp filer i en mapp:

1. Gå till en mapp i Filhanteraren du vill ladda upp filer i.

För att ladda upp filer till en mapp behöver du ha rollen Företagsadmin eller som projektdeltagare ha taggen Editera på den mapp du vill ladda upp filer i.

2. Klicka på Ladda upp filer.

3. I dialogrutan som visas kan du välja de filer du vill ladda upp genom att klicka på Välj filer.

4. Lägger du till en fil med samma namn i mappen kommer det skapas en ny version av filen.

5. Ange de filuppgifter som ska gälla för filerna, till exempel beskrivning, revisionsdatum, revision och skala. För lägga till Beskrivning på en fil klickar du på pilen för att expandera raden.

6. För att ta bort en tillagd fil som har lagts till för uppladdning klickar du på soptunnan för respektive rad.

7. Välj Starta uppladdning för att starta uppladdningen av filerna.