Ladda ner en fil eller mapp

Här beskrivs hur du laddar ner filer eller mappar i Filhanteraren.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att ladda ner en fil eller mapp:

1. Gå till en mapp eller fil i Filhanteraren du vill ladda ner.

2. Håll muspekaren över det objekt du vill ladda ner och klicka på bockmarkeringen i kolumnen till vänster om objektets namn. Vill du ladda ner flera objekt samtidigt upprepar du momentet för de objekt du vill markera.

3. Klicka på Ladda ner.

Nedladdning av en fil sker direkt via webbläsaren och sparar som standard filen till datorns nerladdingsmapp så länge den inte ändrats.

Markerar du fler objekt samtidigt sker istället nerladdning av objekten via länk i ett e-postmeddelande. Länken för nedladdning skickas inom kort till inloggad användares e-postadress.