Landning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Kontrollera att det inte finns några hinder eller risker i landningsområdet.

• Drönaren landar av sig själv när den är färdig om den följer flygrutt. Använd annars RTH-funktionen eller landa manuellt.

• Stäng av strömmen till drönaren.

• Kontrollera minneskortet och säkerställ att drönaren har tagit bilder.

• Om du flugit i kontrollzon - meddela flygtrafikledningen att du genomfört flygningen.

• Stäng av strömmen till kameran eller annan utrustning.

• Okulärbesikta: titta efter skador och onormalt slitage.

• Ta ut batterierna, ladda upp dem och förvara på säkert ställe.