Tilbakestille brukernavn og/eller passord

Her finner du ut hvordan du tilbakestiller brukernavn og/eller passord til spillbrukeren som er tilknyttet ditt Numetry Premium-medlemskap.

Oppdatert over en uke siden

Kontakt oss på hei@numetry.no eller i chat på nettsiden vår for å tilbakestille brukernavn og/eller passord til spillbrukeren som er tilknyttet din e-post. Husk å inkludere et skjermbilde av kvitteringen du fikk tilsendt og e-posten du brukte til kjøpet når du kontakter oss.