Administratör
Company Admin
Introduktion till Company View
Uppdaterad denna vecka

Company Admin ger dig access till en totalbild över läget i organisationen, så att du kan fokusera på att ta beslut snarare än tungrodd analys.

Att både se generella trender och djupdyka i detaljer kan ge värdefulla insikter när du behöver gå till botten med en organisatorisk utmaning.

• Aktivitets- och engagemangshistorik

• Engagemangsindex i realtid.

• Från överblick till detaljerade insikter

• Jämför resultat från specifika frågor genom hela organisationen eller per team.

Team Admin

• ... är administratör för ett eller flera team.

• ... kan läsa och besvara inkommen feedback grupperat på sina team.

• ... ser resultatet av de pulsmätningar och övriga mätningar fördelat på sina team.

• ... kan i olika nivåer själv schemalägga chattutskick för sina team.

Company Admin

• ... är övergripande systemadministratör för bolagets alla användare.

• ... kan läsa all feedback segmenterat per team i Flourish.

• ... ser resultat av mätningar på både bolagsnivå och teamnivå.

• ... har fullständig access till att schemalägga både pulse och övriga utskick.

• ... har möjlighet att administrera inställningar, skapa nya användare och radera konton m.m.

Company Viewer

• ... har i olika utsträckning behörighet att se data men ej administrera inställningar.

• ... kan läsa feedback baserat på accessnivåer, exempelvis kan en regionchef få behörighet att övergripande se resultatet av mätningar m.m. för sin region.

• ... kan adderas till en Team Admin för utökad funktionalitet.