TIL-Tid
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att synka med TIL-Tid i Flourish kan du enkelt och effektivt administrera era team och medarbetare löpande. Om ni är kunder till TIL-Tid klickar ni på "Sync with TIL-Tid" inne på er administrativa Teams-sida på Company view.

TIL-Tid, SEV Tidsystem | hitta.se

Om ni är nya användare i Flourish får ni då upp alla era medarbetare tillgängligt, där ni själva snabbt kan välja vilka medarbetare ni vill bjuda in och vilka team de ska tillhöra i Flourish.

När detta väl är gjort kan ni synka med TIL-Tid när behov uppstår och få varningar om indikationer visas på att någon medarbetare som är inlagd i Flourish har slutat på arbetsplatsen. Ni ser också direkt om det finns nya medarbetare tillgängliga i TIL-Tid som ej lagts till i Flourish ännu.

För att synka med TIL-Tid behöver du inloggningsuppgifter till ert TIL-Tid-konto samt Company-behörighet i Flourish. Synken sker direkt i Flourish, likt nedan bilder.

När du synkar med TIL-Tid i Flourish så görs detta endast vid detta tillfälle. Ingen återkommande automatisk synk sker för att undvika att endast de uppgifter ni aktivt väljer förs över till Flourish.