StoreSprint
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Flourish & StoreSprint har tillsammans gjort det möjligt att presentera data direkt på er digitala styrtavla.

StoreSprint | Stockholm

För att du skall kunna koppla ihop plattformarna behöver du göra följande:

• Logga in på Flourish

• Gå till “Company Overview” (troligen är du redan på denna sida när du loggat in)

• Klicka på “Settings” i vänstermenyn

• Scrolla längst ner på sidan och klicka på “Generate StoreSprint access token”.

• Logga in i StoreSprint och gå till “Butiksadmin → Integrationer”

• Aktivera Flourish och klistra in den strängen med tecken du kopierade från Flourish

under → API-nyckel

OBS! Om det redan finns en sådan (access token) skall detta inte göras på nytt.