Waarom verschijnen sommige facturen nog steeds in de lijst van mijn Excel-export, zelfs na gedeeltelijke betaling?
Waarom verschijnen sommige facturen nog steeds in de lijst van mijn Excel-export, zelfs na gedeeltelijke betaling?
Lola Ricca avatar
Geschreven door Lola Ricca
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We blijven alle facturen weergeven waarvoor nog een betaling wordt verwacht (te betalen bedrag > 0), totdat de bijbehorende creditnota is geboekt.

Zolang deze creditnota niet is verwerkt, beschouwen we de betaling nog als uitstaand. Zodra de factuur is geboekt, wordt het resterende saldo op nul gezet en verdwijnt de factuur uit de lijst.

Om uw weergave te vereenvoudigen, kunt u filteren en de niet-essentiële items uit uw Excel-bestand verwijderen. We handhaven dit gedrag in afwachting van de update van ons systeem, dat momenteel wordt ontwikkeld (versie 2), waarin alle statussen zullen worden aangepast om betalingen nauwkeuriger weer te geven.