Alle collectiesDe Mobiele Applicatie
Overzicht van de interventie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sinds het planningsoverzicht kan de arbeider toegang krijgen tot het overzicht van de interventie, dat verschillende nuttige secties bevat:

1. Klantinformatie

In deze sectie vindt u:

• De naam van de klant

• Het telefoonnummer van de klant

• De contactpersonen die door de verantwoordelijke aan de interventie zijn toegevoegd

💡 De telefoonnummers zijn klikbaar, waardoor de arbeider de klant direct vanaf zijn smartphone of tablet kan bellen.

2. Samenvatting van de interventie

Deze sectie bevat belangrijke informatie over de interventie.

💡 Het adres is aanklikbaar, waardoor de arbeider Google Maps of Waze direct op zijn smartphone of tablet kan openen.

3. Samenvatting en foto's van de installatie

In deze sectie heeft u toegang tot de informatie en foto's van de installatie. Deze informatie kan nuttig zijn voor de arbeider tijdens zijn interventie.

💡 Als er een externe link is toegevoegd, kan de arbeider er gemakkelijk op klikken vanaf zijn smartphone of tablet.

4. Bijlagen

In deze sectie vindt u de bijlagen van de installatie en de interventie.