Interventie plannen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De interventies

In tegenstelling tot werfplaatsen, zullen interventies meer punctuele en spontane elementen zijn. Een werknemer/technicus kan meerdere interventies op dezelfde dag uitvoeren. Ze zijn vaak meer verspreid in de beroepen van speciale technieken, hoewel ze ook vaak worden gebruikt voor de after-sales service.

Navigatie in het scherm:

1. U heeft de mogelijkheid om de planning van de werknemers te selecteren en te laden (tot 5 arbeiders).

2. Er worden drie verschillende zones weergegeven:

• Te plannen: de binnenkort te plannen interventies (>7 dagen)

• Te plannen < 7 dagen: de deze week te plannen interventies

• In te plannen met vertraging: de interventies waarbij de planning achterloopt

3. U kunt van week tot week navigeren door op de pijlen boven de tabel te klikken.

4. Voor de interventies die in de 3 tabellen staan, kunt u:

• Een mail sturen naar de klant om hem te herinneren aan de interventie afspraak door op het pijlpictogram te klikken;

• Naar het beheer van de gewenste interventie gaan door op het oogpictogram te klikken.

5. U kunt een interventie creëren:

• Door op "+ nieuw" te klikken:

• om een interventie te programmeren (een interventie vanaf het begin creëren)

• om een beschikbaar moment in de planning te zoeken

• om een te plannen interventie toe te voegen (die in een van de 3 tabellen zal verschijnen)

• om een diverse toe te voegen (voorbeeld: onderhoud van een voertuig, technische controle, ...)

• Door een te plannen interventie in een van de drie tabellen te selecteren en deze op het gewenste tijdstip en de gewenste datum in de planning te slepen

<aside> 💡 Kleurcode in de planning :

• Neutraal blauw: basisinterventie

• Blauw / paars: interventie gewijzigd op het niveau van het contact, ...

• Lichtblauw: begeleidende persoon, is niet de hoofdinterveniënt

• Rood: diverse invoer

• Grijs: bouwplaats

• Groen: interventierapport afgesloten </aside>

Beheer van interventies in de planning

Wanneer u op een geplande interventie in de planning klikt, verschijnt er een samenvatting van de interventie.

U vindt er de informatie van de klant, de installatie, de datum en het uur van de interventie, de geplande technicus(sen) en het gebruikte voertuig.

Aan de rechterkant van dit overzicht vindt u verschillende actieknoppen:

1. Het oogpictogram: om naar het interventiebeheer te gaan

• De algemene informatie van de interventie bekijken

• Eventueel een materiaalbestelling bekijken of plaatsen (/uit het magazijn halen)

• Een interventierapport bekijken / opstellen

2. Het pictogram van de twee bladeren: de interventie herhalen

3. Het klokpictogram: de geschiedenis van de interventie weergeven