Alle collectiesinterventiebeheer
Verantwoordelijke(n) voor interventies
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Interventie

Om interventies te kunnen plannen, moet u uw verantwoordelijke(n) creëren en configureren. Deze personen zijn werknemers/zelfstandigen die bevoegd zijn om op interventie te gaan.

Hoe voeg ik een verantwoordelijke toe?

Om een verantwoordelijke voor interventies toe te voegen, klikt u eenvoudigweg op de knop "nieuw" aan de rechterkant van het scherm. Eenmaal dit is gedaan, vult u de volgende informatie in:

1. Algemene informatie In de sectie "algemene Informatie", selecteert u uit uw lijst van werknemers uw verantwoordelijke, en (indien van toepassing) de standaard metgezellen, het standaard voertuig en de standaard chauffeur.

2. Types interventies en specifieke vaardigheden Kies vervolgens welk(e) soort(en) interventie(s) uw verantwoordelijke kan uitvoeren uit de verschillende soorten interventies die u vooraf in uw instellingen heeft ingevoerd. U kunt ook aangeven of uw verantwoordelijke over specifieke vaardigheden beschikt, die u ook vooraf in de instellingen heeft ingevoerd. Let op: uw verantwoordelijke kan nog steeds worden toegewezen aan een soort interventie die niet in de verantwoordelijke zijn fiche is vermeld, indien nodig.

3. Rechten van de verantwoordelijke Tot slot heeft u de mogelijkheid om de rechten voor elke verantwoordelijke te personaliseren. Dit omvat de mogelijkheid om interventies te factureren, nieuwe interventies aan te maken, de klantgegevens te wijzigen indien nodig, de prijzen van de kosten en uitgaven die verband houden met interventies te bekijken, het offertemodel te kiezen waartoe de verantwoordelijke toegang zal hebben wanneer een interventie aan een offerte is gekoppeld, en toegang te hebben tot de historiek van de facturen die verband houden met de installatie.